Karma Bowl 

Radika és el beneficiari del projecte solidari: Karma Bowl by Xuan Lan, amb Breathe Green

Un projecte solidari entre tres amigues:

La llei de l’karma assegura que cada individu viu les conseqüències dels seus propis actes. Aquest bol amb objectiu benèfic, anomenat “Karma Bowl”, és el resultat d’un projecte “Made in Barcelona” creat per tres amigues – Irene, Xuan Lan i Maria – amb interessos comuns: l’impacte social, la importància de la salut física i mental, i el creure que juntes arribarem més lluny.

Per cada «Karma Bowl by Xuan Lan» venut a Breathe Green, 1 € serà destinat a Fundació Radika per finançar el seu projecte “sponsored by” amb la Comissió Espanyola d’Ajuda a l’Refugiat (CEAR), on oferirà classes setmanals de ioga a dones refugiades .

Amb una base d’arròs de cúrcuma i uns ingredients triats per Xuan Lan com l’alvocat, els espinacs baby, les algues wakame i el edamame, aquest primer bol solidari de Breathe Green està disponible a les seves dues localitzacions de Barcelona i online.

Què són els programes ‘sponsored by’ de Rādika?

A Rādika sabem que no tothom per a qui treballem té els mitjans per pagar les nostres sessions de ioga informat. Treballem per a entitats sense ànim de lucre que donen suport a persones en risc d’exclusió, com pot ser la CEAR (Centre Espanyol d’Ajuda a l’Refugiat), que són candidats clars a beneficiar-se el Ioga Informat i dels seus beneficis.

La nostra intenció es seguir oferint un servei de qualitat amb professors formats en la nostra metodologia. Tenim el programa ‘sponsored by’, que permet a entitats o individus esponsoritzar programes perquè puguem seguir pagant als nostres professors, subministrant el material necessari per a les sessions i finançant l’estructura que faci que tot això sigui possible.

El Karma Bowl de Xuan Lan a Breathe Green permetrà finançar el projecte que tenim amb la CEAR.

¿Ens podeu parlar una mica més del projecte amb la CEAR?

Radika ha dissenyat un programa per a dones refugiades recolzades per la CEAR (Comissió Espanyola de Suport a l’Refugiat) pensat per treballar els aspectes essencials de la salut mental  que es poden veure amenaçats en persones que han hagut de fugir del seu país, on la seva vida estava en perill, i refugiar-se en un altre país, deixant-ho tot enrere.

El programa que hem dissenyat per a les dones de la CEAR ha estat pensat perquè en diferents setmanes es treballi l’arrelament, l’estabilitat i l’orientació. També treballarem la capacitat d’elecció, a reconèixer i respondre de forma positiva a necessitats pròpies, l’empoderament, l’ augment de la finestra de tolerància i la confiança en un mateix i en els altres. Són tots temes essencials que una pràctica de Ioga Informat pot treballar.

Volem donar les gràcies a Breathe Green i a Xuan Lan per seleccionar-nos pel primer bol solidari de Breathe Green. Gràcies Xuan Lan pel teu suport al nostre treball. Cos sa, ment sana.

XUAN LAN YOGA

Xuan Lan és professora de ioga establerta a Barcelona i autora de dos llibres. Difon el seu ensenyament de ioga, comparteix el seu estil de vida saludable i els seus valors eco i socio responsables a través de les seves xarxes socials i YouTube, on acumula més de 550,000 seguidors.

Xuan Lan col·labora amb associacions i causes socials com CEAR, Mediterranea Saving Humans i Gotas de Solidaridad, entre d’altres.

Ha cursat la formació de Ioga pel Trauma de Fundació Radika i és clienta assídua de Breathe Green des dels seus inicis. Ajuntar-se amb Maria de Radika i Irene de Breathe Green per donar suport a la tasca de CEAR és part del seu compromís social per promoure la salut física i mental, integrant tres aspectes importants de la seva filosofia de vida: la promoció d’una alimentació sana i equilibrada amb ingredients ecològics, la pràctica de l’ioga com a eina per sentir-se millor i una intenció clara: Ajudar a refugiats que han patit el trauma.

http://xuanlanyoga.com/proyecto-solidario-karma-bol-by-xuan-lan-con-breathe-green-y-fundacion-radika/

BREATHE GREEN

Breathegreen és més que un lloc de menjar sa. Des de l’inici del projecte han col·laborat amb empreses per produir impacte social.

Per Breathegreen és molt important ajuntar-se amb persones que sentin les mateixes inquietuds que Breathegreen i aportar el seu granet de sorra. És des dels gestos petits que s’aconsegueixen els grans canvis. I què millor que fer-ho de la mà de dos grans amigues com Xuan Lan i Maria Macaya, amb el Karma Bowl by Xuan Lan for Radika.

https://breathe.green/ (Puedes pedir Online tu Karma Bowl)