Ioga Informat com a teràpia complementària per a trastorns mentals, desequilibris emocionals i desassossec

+
“En ple tractament de quimioteràpia, Maria, de Fundació Radika, em va ajudar a través del Ioga a asserenar la meva ànima i a poder afrontar la quimio amb tranquil·litat i fortalesa.”

– Rosa Mari

QUI SOM?

Radika és una organització sense ànim de lucre fundada a Barcelona al 2016. La nostra missió és oferir teràpia complementària per a persones amb trastorns mentals o desequilibris emocionals a través del Ioga Informat *.

A més, oferim cursos per formar professionals en Ioga Informat i treballem en la creació de consciència i la disminució de l’estigma al voltant de la salut mental.

* El Ioga Informat (en salut mental) reconeix els diferents trastorns mentals o emocionals, respecta les seves necessitats i els treballa des del cos, complementant la teràpia tradicional i tornant-la més eficaç.

EL MÉTODE

Les tècniques utilitzades a Radika estan basades en estudis científics que demostren la seva eficàcia a l’hora d’alleujar els símptomes i millorar els resultats de la teràpia convencional.

Les nostres sessions de Ioga Informat es basen en el següents principis:

– Professors formats en Ioga Informat, als quals coneixem i hi confiem

– Practiquem en espais segurs on el practicant se senti còmode

– Adaptació a les necessitats específiques del practicant

– Comprensió del trastorn i respecte de les seves necessitats

– Pràctica basada en el cos capaç de complementar teràpies tradicionals

A QUI VA DIRIGIT

Les persones que més poden beneficiar-se de les nostres sessions són les que pateixen ansietat, depressió, estrès post traumàtic, addiccions, trastorns alimentaris, trastorns d’atenció, fatiga per compassió o els que pateixen una malaltia física que afecta el seu benestar emocional.

BENEFICIS

Alguns dels beneficis de la pràctica del Ioga Informat en persones amb trastorns mentals o desequilibris emocionals són:

– Alleugeriment de símptomes físics i emocionals del trastorn

– Recuperar confiança en un mateix i en el món que ens envolta

– Recuperar llibertat, intuïció i seguretat

– Obtenció d’eines per a la vida diària

EQUIP

 María Macaya

FUNDADORA & PRESIDENTA

Javi Aurell

COO

 Marie Montocchio

DIRECTORA ARTÍSTICA & profesSora

Nina Manich

PROFESsORA

Carola González

PROFESsORA

Mariana Micheletti

PROFEsSORA

Elena García

PROFESsORA

Agustin Burton

PROFESsORA

Andrea Cortijo

PROFEsSORA

Fernando Rodés

Co-fundador

Inés Mas

comptable

CONTACTE

Agenda

+

FORMACIÓ: IOGA PEL TRAUMA
Abril 2020 a Barcelona

RADIKA @WORK
Radika per empreses

R@DIKALMENTE
Cicle d’activitats sobre salut mental

CLASSES EN GRUP
Ioga Informat en grup

BEQUES
Aplica a alguna de les nostres beques

NEWSLETTER
Rep les nostres novetats

El nostre Impacte

+
“En pleno tratamiento de quimioterapia, María, de Fundación Radika, me ayudó a través del Yoga a serenar mi alma y a poder afrontar la quimio con tranquilidad y serenidad.”

– Rosa Mari

QUÈ HEM FET FINS ARA?

Sessions de Ioga Informat: Estem oferint sessions de Ioga Informat a clients privats i a institucions. Cada vegada hi ha més gent beneficiant-se de l’efectivitat del Ioga Informat com a teràpia complementària.

Formacions en Ioga Informat: Ja hem format a més de 60 persones en Ioga Informat. Ara, aquests professionals poden oferir teràpia complementària a persones amb trastorns mentals o desequilibris emocionals a través del ioga. Si t’interesa, fes un cop d’ull a les nostres formacions.

Esdeveniments de recaptació de fons i de reducció de l’estigma: Organitzem esdeveniments petits i mitjans per recaptar fons que ens permeten pagar classes a comunitats desfavorides i per al nostre programa de beques. Tots els nostres esdeveniments estan orientats al voltant d’almenys un dels pilars que tenen efectes positius sobre la salut mental: crear comunitat, potenciar l’activitat i salut física, passar temps a la natura, aprendre i informar-se i ajudar els altres.

Conferències:
Naturweekend: Vam ser ponents en aquest cicle de tallers i vam oferir un sobre Ioga pel Càncer que va ser un èxit.
Jivamukti Ioga Barcelona: Sessió informativa de Ioga pel trauma.

Campanyes virals i Merchandising: Per lluitar contra l’estigma, vam començar una campanya a les xarxes socials amb els hashtags #botellaradika #nomasestigma que consisteix a compartir fotos o vídeos de la teva ampolla Radika a diferents llocs. Si l’ampolla Raidka va a tot arreu: a la feina, amb amics, de viatge, a esdeveniments – les persones amb les que treballem també tindran aquesta llibertat, sense estigma. Portar l’ampolla Radika és estar disposat a parlar sobre la salut mental. A més, els diners recaptats amb la venda de les ampolles ajuden a finançar els nostres programes a comunitats desfavorides. Si vols contribuir en aquesta campanya pots aconseguir la nostra ampolla online aquí al web o en un dels nostres punts de venda a Barcelona i Madrid. Pots enviar-nos la foto com anònim o penjar-la al teu Instagram o Facebook.

RADIKA A LA PREMSA

Diari ARA

Diari de Mallorca

ARA Balears

Última Hora

CLIENTS

PROJECTE HOME BALEARS

PROJECTE PASSWORK

FUNDACIÓN AZAHAR

FUNDACIÓN IRES

ARMONIC BODY

CLIENTS PRIVATS

COL·LABORADORS

Recolza’ns

+

DONACIONS

Fundació Radika ofereix eines basades en el moviment, la respiració i l’atenció plena com a tractament complementari a la teràpia tradicional per a persones amb trastorns mentals com depressió, ansietat, trauma o addiccions.

Cobrem per les sessions que oferim, però comprenem que no totes les institucions, especialment les no lucratives, poden pagar-les. Si vols fer una donació i subvencionar sessions de Radika per aquestes institucions, aquí hi ha alguns suggeriments:

10 €

Ens permetran pagar un matalàs de ioga per fer servir a sessions Radika

20 €

Pagaran una classe de Radika d’un hora al centre designat

50 €

Pagaran per un taller d’empoderament a la dona en un refugi de dones maltractades.

100 €

Ens permetran oferir un programa de 4 setmanes a joves en risc

500 €

Ens permetran oferir una beca institucional a una organització

1000 €

Ens permeten oferir una beca a una persona en risc d’exclusió per capacitar-lo com a professor de ioga

¡Gràcies per la teva generositat!

* Si vols rebre un certificat de donacions, si us plau, escriu un correu a info@radika.org. Hauràs d’indicar el nom de la persona o empresa que ha realitzat la donació, el DNI o CIF, l’adreça i el correu electrònic. Estarem encantats de fer-te’l arribar.

Botiga

+

BOTIGA ONLINE

Ajuda a que Radika segueixi creixent i a combatre l’estigma!

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

BOTIGUES FÍSIQUES ON VENEM ELS NOSTRES PRODUCTES

SIZE BCN

C/ de Ganduxer, 30, 08021, Barcelona 

Blog

+

L’èxit en el ioga no depèn de la nostra habilitat de fer postures, sinó en com canvia la manera en què vivim i les nostres relacions amb els altres.

– T. K. V. Desikachar

KARMA BOL BY XUAN LAN, AMB BREATHE GREEN

KARMA BOL BY XUAN LAN, AMB BREATHE GREEN

CAST / CAT / ENGfacebookinstagramyoutubeCAST / CAT / ENGfacebookinstagramyoutubeKarma Bowl Radika és el beneficiari del projecte solidari: Karma Bowl by Xuan Lan, amb Breathe Green Un projecte solidari entre tres amigues: La llei de l'karma assegura que cada individu...

La fina línea que tots podem tornar a trepitjar

La fina línea que tots podem tornar a trepitjar

CAST / CAT / ENGfacebookinstagramyoutubeCAST / CAT / ENGfacebookinstagramyoutubeLa fina línia que tots podem tornar a creuarPER MARIA MACAYALa línia entre estar estressat i tenir ansietat crònica és més fina del que creiem, més fina del que ens agradaria pensar. On...

Una setmana d’introspecció

Una setmana d’introspecció

CAST / CAT / ENGfacebookinstagramyoutubeCAST / CAT / ENGfacebookinstagramyoutubeUna setmana d'introspeccióPER TOMEU CATALÀCompartim amb vosaltres una carta de Tomeu Cátala, fundador i president de Projecte Home sobre el treball que vam fer amb ells. Gràcies per les...

El poder de la respiració

El poder de la respiració

CAST / CAT / ENGfacebookinstagramyoutubeCAST / CAT / ENGfacebookinstagramyoutubeEL PODER DE LA RESPIRACIÓPER MARIA MACAYARespirar, caminar, parlar: tot són coses que fem servir cada dia. Comencem a respirar quan naixem i poc després a caminar i parlar. Normalment no...

Què és el Trauma?

Què és el Trauma?

CAST / CAT / ENGfacebookinstagramyoutubeCAST / CAT / ENGfacebookinstagramyoutubeQuè és el Trauma?PER MARIA MACAYASovint la gent pregunta: Què vols dir amb trauma? La paraula trauma prové del grec i significa ferida. Es pot referir a un trauma físic, una lesió greu al...

La dissociació i els dissociats

La dissociació i els dissociats

CAST / CAT / ENGfacebookinstagramyoutubeCAST / CAT / ENGfacebookinstagramyoutubeLA DISSOCIACIÓ I ELS DISSOCIATSPER MARIA MACAYADissociació és una d’aquelles paraules que podria estar al vocabulari de tots, perquè fins a cert punt, tots ho fem. Es defineix com una...

Trauma als nostres gens

Trauma als nostres gens

CAST / CAT / ENGfacebookinstagramyoutubeCAST / CAT / ENGfacebookinstagramyoutubetRAUMA ALS NOSTRES GENSPER MARIA MACAYAVam heretar traumes: els vam heretar de les nostres comunitats i cultures, els vam heretar dels nostres pares i avantpassats. No només vam heretar...

Testimoni de l’estigma

Testimoni de l’estigma

CAST / CAT / ENGfacebookinstagramyoutubeCAST / CAT / ENGfacebookinstagramyoutubeTestimoni de l'estigmaPER S. KENNEDY-HILL. INTRODUCCIÓ DE MARIA MACAYAL'1 d'agost, Saoirse Kennedy-Hill va morir després d'una llarga lluita contra la depressió. Tres anys abans havia...